Omgeving

Vakantiehuis In ‘t Genot ligt tussen de twee charmante dorpjes, Haringe en Roesbrugge, vlakbij de Franse grens. Haringe staat bekend om haar blauwengeschiedenis (smokkelen). Op 12 km vindt u de hoppestad Poperinge, dat een bezoek verdient omwille van zijn hopmuseum en het talbot house. Wie graag cultuur wil opsnuiven, kan dat volop doen in kunstdorp Watou.

Cultuur en geschiedenis vindt u ook volop in Ieper en omgeving, waar u tal van musea en de bekende soldatenkerkhoven uit de eerste wereldoorlog terugvindt. Elke avond stromen toeristen uit de hele wereld er samen om te luisteren naar The Last Post. En ook de oude, imposante stadsvesten zijn uw bezoek meer dan waard. Geniet volop van de drukte, om ‘s avonds terug te keren naar de stilte van het platteland van de Westhoek. 

Onze vakantiewoning is ook de ideale uitvalsbasis voor een dagje kust. Het strand van De Panne ligt op 30 kilometer. Kiest u liever voor een dagje pretpark met de kinderen, dan bent u op een halfuur tijd in Plopsaland De Panne of Bellewaerde in Ieper. 

In ‘t Genot bevindt zich langs verschillende wandel- en fietsroutes, die u meevoeren door de rustgevende, open landschappen in de buurt. Onderweg kan u genieten van lekkere streekbieren en lokale gerechten in de vele herbergen en restaurantjes. Streekinfo, fiets- en wandelkaarten zijn beschikbaar in de woning.

Nuttige links: